Openingstijden: in overleg
06-27133329
linda@fysio-en-dier.nl

Diensten

Created with Sketch.

Fysio & Dier verzorgt fysiotherapeutische behandelingen bij voornamelijk honden en paarden, maar alle dieren zijn welkom!

In onderstaand overzicht vindt u uitleg over de diensten van Fysio&Dier. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Screening

Als er geen verwijzing is van de dierenarts wordt eerst een screening uitgevoerd. Tijdens de screening wordt er door middel van een vraaggesprek en kort onderzoek gekeken of het dier fysiotherapeutisch behandeld kan worden. Als dit niet het geval is wordt u doorverwezen naar de dierenarts voor verder onderzoek.

Onderzoek en behandeling na
verwijzing dierenarts

Door middel van een uitgebreid onderzoek wordt het probleem van het dier in kaart gebracht. Aan de hand van dit onderzoek kan een behandeling opgesteld worden. Na het onderzoek volgt een behandeling.

Preventief onderzoek en behandeling

Het voorkomen van blessures en de optimale fitheid van het dier staan hierbij voorop. Zijn er, nog niet merkbare, stijfheden of blokkades dan komen deze bij het onderzoek naar voren en kunnen ze behandeld worden. Na het onderzoek volgt een behandeling. 

Behandeling

De behandeling bestaat uit het behandelen van de gevonden behandelindicaties tijdens het onderzoek. Er wordt ook gekeken naar oefen- en trainingsmogelijkheden voor een optimaal resultaat. Klik hier voor meer informatie. 

error: Content is protected !!